fysiotherapie-doorwerth
zorg voor beweging 

 

 


Schubertplein 6
6865 EM Doorwerth

 

Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth

Mogen wij ons even voorstellenArent Stolte Arent Stolte

Fysio- en Manueeltherapeut
COPD en astma

In 1989 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie te Utrecht.
Sinds 1989 werk ik al in deze praktijk in Doorwerth. Aanvankelijk in loondienst en sinds 2007 als praktijkhouder.
In 1996 ben ik afgestudeerd aan de SOMT voor de opleiding Manuele Therapie.
Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van COPD en astma.
Onze praktijk neemt deel aan een regionaal netwerk met longartsen en fysiotherapeuten.


Janneke Stolte Janneke Stolte-Alkema

Geriatrie-fysiotherapeut
Oedeemtherapeut
Valpreventie

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie te Utrecht.
Van 1988 tot1996 heb ik gewerkt in een particuliere praktijk te Arnhem.
Sinds 1994 ben ik oedeemtherapeut. Van 1996 tot 2005 heb ik zwangerschapscursussen gegeven en extra scholing gevolgd op het gebied van bekkenproblemen en urine-incontinentie.
Sinds september 2005 ben ik praktijkhouder in Doorwerth. Hier is mijn enthousiasme gewekt voor het behandelen van de oudere mens en sindsdien richt ik mij op de meer complexe zorg in de thuissituatie. In 2011 ben ik afgestudeerd als Geriatie fysiotherapeut en zal mij voornamelijk richten op de gecompliceerde meervoudige pathologie bij ouderen.
Daarnaast behandel ik bewoners van verzorgingshuis De Sonnenberg te Oosterbeek (van de stichting Vilente)

Tom Dijkerman Tom Dijkerman, MSc

Fysiotherapeut / Psychosomatisch fysiotherapeut (Master of Science)
Stress-gerelateerde klachten (bv. overspanning/burn-out)
Hyperventilatie
SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten)
Chronische pijn
COPD en astma
Hart- en vaatziekten
Diabetes mellitus en overgewicht
Begeleider CORE-fit groepen


In 2007 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald en sinds mei 2008 werk ik in deze praktijk. In juni 2015 heb ik de masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie afgerond.
Als Psychosomatisch Fysiotherapeut zie ik uitdaging in de behandeling van mensen met spanning- en stress-gerelateerde klachten, vermoeidheid en onverklaarde en chronische pijn. Daarbij maak ik gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten.
Lichamelijke klachten zijn altijd het aangrijpingspunt. Mijn visie is dat lichaam en geest een onafscheidelijk duo zijn en voor beide is dan ook aandacht in de behandeling. Het geeft mij veel voldoening als iemand de balans weer vindt (tussen belasting en belastbaarheid en tussen spanning en ontspanning) en weer vol vertrouwen kan bewegen en functioneren.
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met voetbal, wielrennen, hardlopen en skiŽn. Vanuit die sportieve achtergrond vind ik het ook leuk om mensen te begeleiden en motiveren, zodat ze weer optimaal kunnen bewegen en sporten.

Liz Jacobs Liz Jacobs

Algemeen fysiotherapeut
Begeleidster CORE-fit groepen
Medical Taping Concept
Gesuperviseerde looptraining (etalagebenen)

In juni 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Utrecht.
Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in meerdere eerstelijns praktijken, waaronder een in het buitenland. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in praktijken in Groesbeek en Bemmel en sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Fysio- en Manuele therapie Doorwerth. Naast het behandelen van individuele patiŽnten begeleid ik ook een CORE-fit groep.

Enya Martin Enya Martin

Algemeen Fysiotherapeut
Manueel therapeute i.o.
Begeleider CORE-fit groepen

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie te Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen binnen de kinderfysiotherapie , fitness en de reguliere praktijk. Na mijn afstuderen ben ik als fysiotherapeute werkzaam geweest bij een verpleeghuis op de afdelingen revalidatie, psychogeriatrie en somatiek. Sinds april 2014 ben ik werkzaam binnen deze praktijk waar ik individuele patiënten behandel, de CORE-fit groepen begeleid maar ook bewoners van verzorgingstehuis ‘De Sonnenberg’ behandel. Naast deze werkzaamheden, ben ik in september 2014 begonnen aan de Masteropleiding Manuele Therapie bij de SOMT te Amersfoort.

Joyce Schrader Joyce Schrader

Algemeen fysiotherapeut
Medical taping concept
Begeleider CORE-fit groepen

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Gedurende mijn studie heb ik mij extra verdiept in neurorevalidatie, ouderenzorg, valpreventie en medical taping. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in Oosterbeek en Arnhem als algemeen fysiotherapeut. Sinds januari 2017 ben ik in deze praktijk werkzaam. Ik voetbal en geef graag fysiofitness lessen.

Lisa Dorregeest Lisa Dorregeest

Algemeen fysiotherapeut
Begeleider CORE-fit groepen
Medical Taping Concept

In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in een particuliere praktijk en op de revalidatie-afdeling van een verpleeghuis (o.a. revalidatie na een beroerte, een totale heup- of knieprothese). Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken in deze praktijk. Naast het 1 op 1 behandelen van patiŽnten, begeleid ik verschillende groepen.