fysiotherapie-doorwerth
zorg voor beweging 

 

 


Schubertplein 6
6865 EM Doorwerth

 

Fysio- en Manuele Therapie Doorwerth

Mogen wij ons even voorstellenArent Stolte

Fysio- en Manueeltherapeut
COPD en astma

In 1989 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie te Utrecht.
Sinds 1989 werk ik al in deze praktijk in Doorwerth. Aanvankelijk in loondienst en sinds 2007 als praktijkhouder.
In 1996 ben ik afgestudeerd aan de SOMT voor de opleiding Manuele Therapie.
Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van COPD en astma.
Onze praktijk neemt deel aan een regionaal netwerk met longartsen en fysiotherapeuten.


Janneke Stolte-Alkema

Geriatrie-fysiotherapeut
Oedeemtherapeut
Valpreventie

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie te Utrecht.
Van 1988 tot1996 heb ik gewerkt in een particuliere praktijk te Arnhem.
Sinds 1994 ben ik oedeemtherapeut. Van 1996 tot 2005 heb ik zwangerschapscursussen gegeven en extra scholing gevolgd op het gebied van bekkenproblemen en urine-incontinentie.
Sinds september 2005 ben ik praktijkhouder in Doorwerth. Hier is mijn enthousiasme gewekt voor het behandelen van de oudere mens en sindsdien richt ik mij op de meer complexe zorg in de thuissituatie. In 2011 ben ik afgestudeerd als Geriatie fysiotherapeut en zal mij voornamelijk richten op de gecompliceerde meervoudige pathologie bij ouderen.
Daarnaast behandel ik bewoners van verzorgingshuis De Sonnenberg te Oosterbeek (van de stichting Vilente)

Tom Dijkerman

Algemeen Fysiotherapeut
COPD en astma
Hart- en vaatziekten
Diabetes-Mellitus en overgewicht
Begeleider CORE-fit groepen
Start in sept. 2012 met de master opleiding Psychosomatisch Fysiotherapie

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie te Enschede. Tijdens mijn opleiding heb ik als fitness- en spinning-instructeur gewerkt in een sportstudio. Ik heb enkele waarnemingen gedaan en ben begin 2008 naar Arnhem verhuisd. Sinds mei 2008 werk ik in deze praktijk. Naast de behandeling van individuele patiŽnten, begeleid ik COPD groepen en groepen core-fit. Na mijn opleiding heb ik cursussen gevolgd met betrekking tot COPD en astma, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus en overgewicht. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Vanuit mijn sportieve achtergrond vind ik het leuk om mensen te begeleiden en motiveren, zodat ze weer optimaal kunnen bewegen.

Suzan Merkus

Algemeen fysiotherapeut
Begeleidster CORE-fit groepen
Triggerpoint therapie
Medical Taping Concept
Fysiofitheids-scan

In januari 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest als (fysio)fitness- en aerobicsinstructrice en masseuse. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in praktijken in Apeldoorn en Bennekom. Sinds april 2012 ben ik in deze praktijk werkzaam.

Hanneke Buitenhuis

Algemeen Fysiotherapeut
Begeleidster CORE-fit groepen
Hart- en vaatziekten
Diabetes-Mellitus en overgewicht
Fysiofitheids-scan

Sinds 1976 ben ik fysiotherapeut, afgestudeerd te Arnhem. Aansluitend ben ik gedurende 2 jaar werkzaam geweest in het toenmalige revalidatiecentrum "Beatrixoord" in Haren. Daarna ben ik als algemeen fysiotherapeut overgestapt naar een particuliere praktijk in Groningen. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding Manuele Therapie te Utrecht, die ik in 1982 succesvol heb afgerond. Vanaf 1980 woon ik in Doorwerth en heb in verschillende praktijken in de omgeving gewerkt, maar voornamelijk in deze praktijk.

Het fysiotherapeutisch coachen van mensen met chronische pijn/klachten en begeleiden na operaties en ziekte-periodes boeit mij het meest in de fysiotherapie. Evenals het inzichtelijk maken van het probleem waar patiŽnten mee komen en daarbij de meest effectieve behandelmethode inzetten. Daarnaast vind ik het leuk en uitdagend om mensen te begeleiden en hun conditie optimaal te krijgen en te behouden in de CORE-fit groepen.

Enya Martin Enya Martin

Algemeen Fysiotherapeut
Manueel therapeute i.o.
Begeleider CORE-fit groepen

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie te Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen binnen de kinderfysiotherapie , fitness en de reguliere praktijk. Na mijn afstuderen ben ik als fysiotherapeute werkzaam geweest bij een verpleeghuis op de afdelingen revalidatie, psychogeriatrie en somatiek. Sinds april 2014 ben ik werkzaam binnen deze praktijk waar ik individuele patiënten behandel, de CORE-fit groepen begeleid maar ook bewoners van verzorgingstehuis ‘De Sonnenberg’ behandel. Naast deze werkzaamheden, ben ik in september 2014 begonnen aan de Masteropleiding Manuele Therapie bij de SOMT te Amersfoort.

Erik Erik van de Kamp

Algemeen Fysiotherapeut

In April 2014 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik mij o.a. verdiept in de behandeling gericht op het CVA (beroerte) en de wetenschap hierom heen. Tevens heb ik o.a. in het revalidatie centrum ervaring opgedaan op de afdeling Neurologie en Orthopedie. In juli ben ik bij een praktijk in Arnhem gaan werken als fysiotherapeut. Hier heb ik gewerkt tot januari 2015 en sindsdien ben ik hier werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Voordat ik Fysiotherapie ben gaan studeren heb ik de opleiding Sport & Bewegen (CIOS) afgerond. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het Zwemonderwijs, Sportmassage en Bewegingsagogie. Ik ben dan ook, naast mijn fysiotherapeutische werkzaamheden, nog ťťn middag per week werkzaam bij de zwembaden in Arnhem als Zwemonderwijzer.